Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

 

SALUBRITAS ZORGINDICATIES IN LELYSTAD

Salubritas Zorgindicaties verzorgt indicatiestellingen en rapportages in opdracht van en voor thuiszorgorganisaties, maar biedt ook wijkverpleging en ambulante zorg met persoonlijke aandacht.

 

WIJKVERPLEEGKUNDIGE DAYA ROOSJE

Ik ben Daya Roosje, het gezicht van Salubritas Zorgindicaties, deskundig en professioneel wijkverpleegkundige niveau 5.

Als (toekomstige) klant u kunt ook zelf een aanvraag doen, bijvoorbeeld als u een diabetesverpleegkundige nodig heeft of ambulante zorg.
Voor mijn cliënten maak ik de benodigde zorgindicaties.

Tevens blijf ik actief in mijn vak als gespecialiseerde verpleegkundige, justitieel verpleegkundige en diabetesverpleegkundige, door het doen van verschillende medische en/of verpleegkundige handelingen.

Maar u mag mij ook benaderen voor het doorvoeren van kwaliteitsverbeteringen en algeheel organisatie, advies en begeleiding in de zorg.

REGISTRATIES & ERKENNINGEN

Big register: 19914444930

Viktis: AGB-codes: Zorgverlener 91100550 en Praktijk 41419975

Kiwa registratie: 13192

 
Copyright © 2021 Salubritas Zorgindicaties
Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren